Landelijk portal voor de open inschrijving voor de cursus Werken met twin ferrule fittingen.

De cursus Werken met twin ferrule fittingen (SOG) is ontwikkeld naar aanleiding van incidenten ten gevolge van het gebruik van verschillende merken fittingen door elkaar.

Inschrijven

Leveranciers

Twin ferrule fittingen worden in Nederland geleverd door onder andere Swagelok Nederland, Parker Hannifin en Ingenieursbureau Gommer B.V.

Swagelok

Swagelok, opgericht in 1947 in Cleveland, Ohio in de Verenigde Staten, wordt in Nederland vertegenwoordigd door Swagelok Nederland, Nederland Sales & Services B.V. in Waddinxveen.

Swagelok Nederland is 1 van de meer dan 225 exclusieve en onafhankelijke Sales & Service Centers wereldwijd. In onderzoek- en productielocaties in Noord-Amerika, Europa en Azië, worden door meer dan 9.000 medewerkers ruim 100.000 verschillende ‘Fluid system components’ ontwikkeld en gefabriceerd.

Swagelok is constant actief in het verbeteren van het producten aanbod en er is realisatie dat klanten steeds nieuwe en andere behoeften hebben. Niet alleen nu, maar ook in de nabije toekomst. Het doel is om zoveel mogelijk aan te sluiten bij deze behoefte van de klanten en de meest geschikte producten, support en kennis te bieden.

De twin ferrule fittingen zijn onderdeel van de productgroep fittingen, andere productgroepen zijn o.a.: afsluiters, filters, slangen en buizen. Er is een voorraad van meer dan 2000 producten in het magazijn te Waddinxveen, dit magazijn wordt dagelijks bevoorraad vanuit Amerika.

De belangrijkste industrieën van Swagelok Nederland zijn semiconductor, olie en gas en petrochemie. Andere industrieën zijn: alternatieve brandstoffen, biopharmaceutical, voedingsmiddelen en ook de scheepvaart.

Swagelok Nederland is naast het zijn van een instrumentatie product leverancier, een interessante partner voor bedrijven door het delen van kennis, het aanbieden van de juiste producten naar de behoefte van de klanten en geven van de beste service.

 

Parker Hannifin

Parker, opgericht in 1918 in Mayfield Heights, Ohio, in de Verenigde Staten, wordt in Nederland vertegenwoordigd door Parker Hannifin Nederland. Het Amerikaanse Parker Hannifin Corp. is een multinational met meer dan 350 vestigingen wereldwijd, ruim 59.000 medewerkers en een omzet van 9,4 miljard dollar. In Nederland heeft Parker Hannifin acht vestigingen waarvan vijf productie locaties en drie verkoop en service bedrijven in Oldenzaal, Dordrecht en Emmeloord.

Parker Hannifin is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van systemen en componenten, waaronder twin ferrule fittingen, op het gebied van aandrijving en besturing. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 59.000 medewerkers in meer dan 46 verschillende landen. Parker heeft ruim 900.000 producten in het productprogramma, waaronder hydraulische en pneumatische componenten en systemen, slangen, (twin ferrule)koppelingen, afdichtingen en filters.

Parker is actief in veel uiteenlopende markten zoals lucht- en ruimtevaart, chemische industrie, voedingsmiddelenindustrie, olie en gas industrie, transport, landbouw, constructie, medische industrie, bosbouw, mijnbouw, procesindustrie, verpakkingsindustrie, scheepvaart, enz. In Nederland levert Parker Hannifin al sinds 1960 producten (waaronder de A-lok twin ferrule fittingen), systemen en kwaliteitsdiensten.

Parker biedt het meest uitgebreide portfolio van producten aan die beschikbaar zijn bij één enkele leverancier. De leveringen en diensten worden ondersteund door onze expertise in negen hoofdtechnologieën: hydrauliek, pneumatiek, elektromechanica, filtratie, proces control, vloeistof- en gasverbindingen, afdichtingen, climate control en lucht- en ruimtevaarttechniek. Parker heeft in Nederland ruim 800 medewerkers.

Parker heeft een uitstekende naam opgebouwd dankzij het leveren van kwalitatief zeer hoogwaardige (twin ferrule) producten en complete systemen en het vermogen om de processen van de klant te verbeteren en efficiënter te maken.

Ingenieursbureau Gommer B.V.

Ingenieursburo Gommer B.V. is sinds 1963 distributeur van hoogwaardige instrumentatie componenten en leverancier van complete instrumentatie systemen. Het leveringsprogramma omvat onder andere Hoke Gyrolok twin ferrule fittingen en Hoke Instrumentatie afsluiters. De twin ferrule fittingen kunnen ook via een webwinkel besteld worden.

Examenbureau >>>